
Zmrazené jahody
Frozen strawberries
CELKOVÝ VZHLED / APPEARANCE:
Jednotlivé jahody jsou ve stejné fázi zralosti.
Individual strawberries are in the same stage of maturity.
Kvalita zmražení / Quality of frozen: IQF – Individual Quick Frozen
VELIKOST /SIZE:
2-4 cm - max. 10% odlišné velikosti
2-4 cm - max.10% different size
Obsah listového materiálu max.3ks v 1kg
Content of leaf material max.3 units per 1kg
Jahody musí být / Strawberries have to be:
- čisté bez cizích příměsí / clean without other ingredients
- bez cizích rostlinných příměsí / without other vegetable ingredients
- bez jakéhokoliv poškození a změn / without any damage and changes
Jahody mohou obsahovat / Strawberries can contain.
odlišně zbarvené kusy
different colored pieces max.5 %
BARVA / COLOUR:
Stejnoměrně červená, typická pro jahody, bez odlišně zbarvených skvrn.
Homogeneously red, typical for strawberries, without any other colored spots.
CHUŤ / TASTE:
Typická pro jahody, bez cizích chutí.
Typical for strawberries, without other flavours.
VŮNĚ / SMELL:
Typická pro jahody, bez cizích vůní.
Typical for strawberries, without other smells.
KONZISTENCE / TEXTURE:
Měkká, odpovídající jahodám.
Soft, typical for strawberries.
Konzistence, chuť a vůně se hodnotí až po rozmrazení.
Texture, taste and smell are tested after thawing.
Teplota suroviny při příjmu musí být -18°C (povolená odchylka max. do -15°C, ne vyšší) Temperature of raw material during the acceptance of raw material must be -18°C (tolerance up to -15°C, not higher)
