
Zmrazená paprika zelená - řezy
Frozen peppers green - cuts
CELKOVÝ VZHLED / APPEARANCE:
Jednotlivé řezy papriky jsou ve stejné fázi zralosti.
Individual cuts of peppers are in the same stage of maturity.
Kvalita zmražení
Quality of frozen: IQF – Individual Quick Frozen
ROZMĚRY / DIMENSIONS:
šířka / width:
6-7mm min.80%
délka / length:
<20mm max.15%
20-70mm min.80%
70-80mm max.5%
>80mm žádné/none
Jednotlivé řezy papriky nesmí obsahovat:
Individual cuts of peppers have not contain:
Shluky, části zmrzlé dohromady
Clumps, parts frozen together
Cizí materiál
Other ingredients
Škůdce /Parasites
Semínka papriky / Seeds peppers
Odlišné zbarvení < 5%
Other colouring < 5%
BARVA /COLOUR
Zelená, typická pro papriku, bez hnědých skvrn.
Green, typical for peppers, without brown spots.
CHUŤ / TASTE:
Typická pro zelenou papriku, bez cizích chutí.
Typical for green peppers, without other flavours.
2.4. VŮNĚ / SMELL:
Typická pro zelenou papriku, bez cizích vůní.
Typical for green peppers, without other smells.
KONZISTENCE / TEXTURE:
Měkká, odpovídající zelené paprice.
Soft, typical for green peppers.
Konzistence, chuť a vůně se hodnotí až po tepelné úpravě.
Texture, taste and smell are tested after heat processing..
Teplota suroviny při příjmu musí být -18°C (povolená odchylka max. do -15°C, ne vyšší) Temperature of raw material during the acceptance of raw material must be -18°C (tolerance up to -15°C, not higher)
